LIVE ZANG VOOR OUDEREN

Muziek spreekt alle talen! Het zangduo zingt graag een noot bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen en instellingen in de gehandicaptenzorg. Daarbij zijn ook ‘kameroptredens’ mogelijk, bijvoorbeeld ook bij mensen aan het bed. Mieke en Petra zijn echt mensen-mensen. Zij beschikken over een groot hart voor hun medemens en met hun grote in- en aanvoelings-vermogen is er altijd direct een klik. 

VERZORGINGSHUIZEN binnen & Buiten

Hoe mooi kan het zijn om in een verzorgingstehuis de zeer kwetsbare/eenzame mens te bezoeken en te verblijden met een lied wat ze zich van vroeger nog herinneren, waardoor er een glimlach op het gezicht ontstaat. Met subtiel gitaar spel zang brengen ze de sfeer in de juiste stemming. Zang en muziek brengen emoties teweeg. “Je ziet het aan een twinkeling in de ogen  en soms een verstilde traan bij de herinnering aan vroegere tijden en gebeurtenissen”. Dit is klein en intiem maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot grote optredens.Buiten optredens zijn ook mogelijk.
Het repertoire voor de ouderen/senioren is enorm divers. Van een gevoelig lied zoals "Spiegelbeeld", "Het zijn de kleine dingen die het doen". Een Evergreen "Simon and Garfunkel", Elvis tot een mooi swingend dansnummer "Keep on Smiling".
Een gezellige meezinger van Frans Bauer en een up tempo nummer van Emma Heesters tot een modern luisterlied van Danny Vera "Rollercoaster".

LIVE ZANG VOOR DE GEHANDICAPTENZORG

  • Laat de zon in je hart 
  • De vlieger 
  • Heb je even voor mij

en al deze bekende nummers waar deze doelgroep echt van kan genieten! Heerlijk om voor deze mensen te mogen optreden, altijd een spetterend feestje! Bovenstaande foto's zijn van een optreden in combinatie met DJ KIMMENEED! Samen maken we er een KNALFEEST van! Verzoekjes zijn dan ook zeer zeker welkom!

Deel onze pagina & onze muziek: