𝒞ℴ𝓃𝒸ℯ𝓇𝓉 ℳ𝒾ℯ𝓀ℯ ℯ𝓃 𝒫ℯ𝓉𝓇𝒶

“ℋℯ𝓉 𝓁𝓊𝒾𝓈𝓉ℯ𝓇𝓁𝒾ℯ𝒹

Het optreden van Mieke & Petra voor het goede doel “Stichting Met je hart Weert” op zaterdag 7 oktober was een groot succes, en de tickets waren in no-time uitverkocht. Het duo schonk de volledige opbrengst van bijna €800 aan stichting Met je hart Weert.

Tijdens deze bijzondere avond werden Mieke & Petra begeleid door pianist/zanger Hans Stultjens en gitarist Lars Adams. Een enthousiast publiek van maar liefst 110 gasten genoot van een prachtige avond vol luistermuziek in de sfeervolle locatie Hoeve Lieshout in Weert. Met je hart Weert wil hun dank uitspreken aan de uitbaters van Hoeve Lieshout, die deze locatie kosteloos beschikbaar stelden.

Het optreden bracht een diepe emotie teweeg bij het publiek, en er werden zelfs tranen weggepinkt tijdens de indrukwekkende vertolkingen van nummers als “Hallelujah” van Leonard Cohen en “Non, je ne regrette rien” van Edith Piaf. De avond bood een gevarieerd repertoire met Nederlandstalige, Engelstalige en Duitse liedjes, en af en toe werd er zelfs in het plat Wieërts gezongen, zoals in “as ich alles waat ich weit”. Ook up-tempo nummers ontbraken niet, met onder andere “Jolene” en “Simply the Best” van Tina Turner.

Voor velen was deze avond onvergetelijk en droeg het een gouden randje met zich mee. Het was een professioneel en ontroerend optreden, dat een persoonlijke en innemende sfeer creëerde voor het publiek.

Met veel dank aan :

Hans Stultjens
Lars Adams
Hoeve Lieshout
Eric Creemers
Picture Perfect by Ilse
Stichting Met je hart Weert

En natuurlijk niet te vergeten onze lieve vrienden, familie , en het geweldige publiek!