Mieke Crins
Rating: 4.625 sterren
16 stemmen

gastenboek

Wij zouden het enorm leuk vinden als iedereen die ons live heeft horen zingen, of ons ergens gehoord heeft een bericht in ons gastenboek wilt achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Olga Mentjens-Strijdonk; ZijActief Roerstreek
4 dagen geleden

Het is al een tijdje terug, Kerst 2023 op 11 december bij de dames van ZijActief Roerstreek, maar het ligt nog vers in het geheugen. Wat een prachtige avond hebben wij beleefd met de dames Crins! De leden waren aangenaam verrast door het mooie optreden. Soms solo en daarna weer een harmonieuze samenzang. Ook het aanbod van liedjes was heel herkenbaar en dat is altijd aantrekkelijk. Een top-avond was de unanieme mening van onze dames. Hartelijk dank!

Monica
een maand geleden

Mieke en Petra,

Mede dankzij jullie mooie muziek en aanwezigheid hebben we gister op een hele mooie manier afscheid mogen nemen tijdens de uitvaartdienst van mam.
Ondanks het vele verdriet hebben we ook genoten van hoe mooi het was.
Zo persoonlijk en bijzonder!!!
Dankjewel dat jullie erbij waren op deze o zo moeilijke dag!

Liefs Monica.

Sjoerd Kirkels
een maand geleden

Mieke en Petra hebben op een zeer persoonlijke en warme manier de muzikale invulling verzorgd van het afscheid van mijn moeder.

Zeer dankbaar dat zij op deze manier een bijdrage hebben willen doen.

Carin Maes
een maand geleden

Zo fijn dat jullie de muziek hebben verzorgd bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Cranendonck. Dankzij jullie enthousiasme ontstond er een heerlijke sfeertje. Nogmaals dank dames!

Wendy Gos
2 maanden geleden

We zijn zo tevreden van Mieke en Petra. De dienst was zo op maat, zo persoonlijk en zo intiem. We hadden het niet anders gewild. Dank jullie wel, het helpt ons nog meer om alles een plaats te geven omdat het gewoon af was 😘❤

Toos Van De Port
3 maanden geleden

Mieke en Petra, ook wij hebben genoten van het optreden op het kerstfeestje van FERM Kinrooi... verschillende vrouwen vonden het inderdaad voor herhaling vatbaar ...dus wie weet....

Nina van Roij
3 maanden geleden

Mieke en Petra,

Bedankt voor het geweldige optreden bij de kerstviering van de van Tongerloo Zorggroep. De bewoners hebben ontzettend genoten. Het is merkbaar dat jullie hart hebben voor jullie werk. De persoonlijke aandacht die jullie geven, in wat voor vorm dan ook, maakt dat bewoners zich gezien voelen. Het was een feestje!

Zeker tot snel!
Van Tongerloo Zorggroep.

Fam. Verdonkschot
3 maanden geleden

Hoi Mieke en Petra, het was moeders wens om jullie het muzikale deel van de viering te laten invullen. Mam had verstand van muziek met name zingen wat ze haar hele leven gedaan heeft. Wij als familie vonden het ook buitengewoon mooi. Ook hebben wij nog veel positieve, mooie woorden mogen ontvangen van veel aanwezigen, met name over jullie zang en mooie liedjes. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ik denk dat mam hier heel blij mee is geweest. Groetjes, fam. Verdonkschot.

Mathy Moonen
3 maanden geleden

De Leden van Okra hebben genoten van het schitterend optreden van Mieke en Petra Dank jullie wel !!!!!!

KBO Ysselsteyn/ Vredepeel
3 maanden geleden

Wat een geweldig optreden bij de kerstviering van KBO Ysselsteyn/Vredepeel op 13 december.
Wij hebben met zijn allen genoten..
Tevens hebben we heel veel positieve reacties ontvangen.
Dit is voor een herhaling vatbaar.
Een echte aanrader voor andere verenigingen voor iedere activiteit.
Mieke en Petra nogmaals bedankt voor
een fantastische middag..

John
3 maanden geleden

Ik ben wat laat met deze reactie, ik heb het pas ontdekt. Maar de mensen moeten dit gewoon weten wat voor een prachtig optreden jullie deden. Echt mooi, wij hebben allen genoten van jullie optreden afgelopen zomer bij Radio - Monza. Hopelijk gaan wij elkaar nog wel eens ontmoeten. Vriendelijke groet, John namens radio - Monza.

Gerda Tijskens
3 maanden geleden

Super duo. Zeker een aanrader voor familie feestjes en meer.

Kbo Afdeling Horst
3 maanden geleden

Wat een mooi optreden van jullie gister 21 nov 2023 bij de vrijwilligersmiddag van onze kbo.
Onze vrijwilligers hebben geweldig genoten en daar gaat het om.
Dankjewel voor jullie bijdragen..

monique brangers
4 maanden geleden

jullie zijn geweldig . ik weet nog op het oude stadhuis dat jullie voor ons zongen voor het huwelijk .dat is al 13 jaar geleden .zo mooi .ga zo door

Anja Coolen
4 maanden geleden

Lieve Mieke & Petra,

Bedankt voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan het verjaardagsfeest van Paul.
Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben enorm genoten. Wat kunnen jullie zingen en er een feestje van maken.
Toppers!
Heerlijk dat jullie samen dit voor ons hebben verzorgd.
Ga vooral door met jullie passie voor muziek.

Dikke knuffel van ons allemaal💝💋

Mariëlla Poell
5 maanden geleden

Een optreden van jullie bij te mogen wonen was een onvergetelijke verrassing aangeboden door mijn zus en zwager.! En avond met een lach en een traan...... Geroerd en ontroerd door jullie warme stemmen, de prachtige teksten en jullie liefdevolle uitstraling! Dank jullie wel voor deze geweldige avond. We hebben genoten!
Liefs Mariëlla en Gerard

Liesel und Robert Potschernik
5 maanden geleden

Liebe Mieke,liebe Petra,
auch wir wünschen euch einen schönen sonnigen Sonntag.
Gerne denken wir immer noch an meiner Geburtstagsfete die du Mieke mit deinem tollen Gesang versüßt hast.Auch wenn Petra leider nicht dabei sein konnte,tat das der Stimmung keinen Abbruch.Wir freuen uns schon heute auf ein baldiges Wiedersehen mit eich.Grüße bitte an John und bleibt so wie ihr heute seid❤️
Liebe Grüße von Liesel und Robert

Monica
6 maanden geleden

26-08-2023

Wauw wat was dat mooi!!!
Jullie muzikale bijdrage tijdens de dienst in de moeselkapel bij het 50 jarige huwelijksfeest van pap en mam was gewoon in 1 woord GEWELDIG!
Wat hebben wij maar vooral pap en mam genoten van jullie!
Jullie zijn echt toppertjes!!!!
Nogmaals dankjewel dat jullie er waren.

Groetjes Monica

Trea Pouls-van Duuren
6 maanden geleden

Jullie hebben van de 90e verjaardag van mijn vader een geweldig feest gemaakt. Hij, en wij allemaal hebben enorm genoten. Wat kunnen jullie beide prachtig zingen. En dat met een warm hart.

Wilbert
6 maanden geleden

De dames brengen een hele leuke ambiance avond zoals zondag 28 Aug 2023 in eetcafe thalia .met gevarieerde muziekstijlen . Wilbert

Mariet Beelen
7 maanden geleden

Jullie waren te gast bij radio monza afgelopen zondag. Maar wat hebben we genoten van jullie optreden, zo mooi en gezellig in een woord geweldig. ❤️

Angelina van Cranenbroek
7 maanden geleden

Hoi Meike en Petra.
Jullie optreden bij radio Monza was geweldig. Komen in Molenbeersel zeker weer kijken en luisteren en dan uitzien naar jullie optreden van 7 oktober. Heb er zin in en ga zo door.

Marlie
7 maanden geleden

Mieke en Petra
Hartelijk dank voor de mooie muzikale begeleiding tijdens de uitvaartdienst van mijn schoonvader in de kerk in Kelpen-oler.
Het werd hierdoor een mooi en onvergetelijk afscheid.
Dankjewel 😘

Petra Laveaux
8 maanden geleden

Hallo Mieke en Petra.
Ik heb 25 juni een fantastische 50ste verjaardag gehad. Dank jullie wel.
Groetjes en liefs Petra Laveaux

Yolanda
8 maanden geleden

Lieve Mieke en Petra,
Van harte bedankt voor het geweldige optreden op mijn 50 ste verjaardag.
Een 10 voor sfeer en gezelligheid ❤️

Els Seerden
8 maanden geleden

Lieve Mieke en Petra jullie hebben de uitvaart van onze moeder en oma door de muzikale bijdrage zeer bijzonder en onvergetelijk gemaakt daarvoor heel veel dank .Alleen maar lovende woorden. Gr Els Seerden

Mien lupsen
8 maanden geleden

Mieke en Petra,
Hartelijk Bedankt voor het optreden en de mooie liedjes, die gezelligheid en sfeer brachten bij het tuinfeest tgv de 70e verjaardag van Jack.
Chapeau!

Jack en mien lupsen munnecom
9 maanden geleden

Mieke en Petra,
Hartelijk bedankt voor het optreden de mooie liedjes bij het tuinfeest voor Jack zijn 70e verjaardag. Jullie maakten de sfeer! We hebben gedanst gelachen en gehuild.
Iedereen is zeer te spreken over jullie,het was kei sjiek. Nogmaals bedankt
Lieve groet Jack en Mien

Raymond Munnecom
9 maanden geleden

Als professioneel musicus ligt bij mij de lat hoog. De eisen en vooral het individuele ‘kunnen’ (virtuositeit) worden tegenwoordig - in een professioneel orkest - hoog geschat. Maar ergens gaan ze - ondanks hun ambitie en goeie bedoelingen - aan het belangrijkste aspect van het bestaan voorbij: het menselijke vermogen om ‘samen’ te delen en te geven. Juist dit heb ik zo duidelijk bij het optreden van Mieke in Hornerheide gezien en ervaren. Dat hoef ik (haar) verder ook niet meer uit te leggen, dat ‘ontstond’ daar gewoon spontaan omdat zij dat in huis heeft. Zij bracht iedereen, ondanks het stille verdriet, in een fijne, humane stemming. Namens mijn vader en moeder - bedankt Mieke ! Ik verheug me nu al op een weerzien. Ook omdat jij mij vertelde hoe mooi jij met jouw dochter kunt zingen. Proficiat. Vriendelijke groet, Raymond Munnecom, musicus Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam.

Annie Rutten
9 maanden geleden

Beste Mieke en Petra, in naam van alle aanwezigen op de muzikale namiddag in zaal Grevenberg Maaseik wil ik jullie feliciteren en danken voor jullie prestatie. Wat een sfeer! Wat een plezier! Dat iedereen genoten heeft was wel duidelijk... De dansvloer stond de hele namiddag vol met enthousiaste fans. Wij wensen jullie heel veel liefs en bakken vol succes overal waar jullie nog hartverwarmende en mooie optredens zullen geven. Bedankt en tot ziens!

Familie Klijs
9 maanden geleden

Mieke en Petra bedankt voor de prachtige liedjes die jullie ten gehore hebben gebracht op de uitvaart van ons mam en oma .
Het is voor ons mede daarom een onvergetelijke herrinnering geworden .
We hebben zeer mooie reacties mogen ontvangen. 🥰

Melvin Joseph
een jaar geleden

Dankjewel Mieke voor de mooie optredens die je altijd geeft aan de bewoners van Oktober.
De mensen genieten altijd enorm als je komt zingen.

Marian Rutten
een jaar geleden

Mieke en Petra dankjewel voor jullie speciale muzikale bijdrage bij de uitvaart van ons mam/ oma. Mede door jullie heeft ze een verdiend waardig afscheid gekregen, het was prachtig!

Miriam Smeets
een jaar geleden

Dankzij jullie was het een mooie verjaardag van mijn schoonmoeder ze heeft genoten.Dankjewel 😊

Truus & Jan Corstjens
een jaar geleden

Het was geweldig, we hebben allemaal genoten zelfs de kindjes. Het was jammer dat het snel voorbij ging. Zelfs oma van 90 jaar vond het mooi.

Mia Slenders-Smeets
een jaar geleden

Mieke en Petra
Wat heb ik genoten van mijn 85ste verjaardag. De sfeer, samen zingen en blije gezichten hebben het voor mij onvergetelijk gemaakt.
Danke danke danke

Ruud van Rooij
een jaar geleden

Beste Mieke, Petra, de uitvaart van mijn moeder was hartverwarmend, mede en speciaal door jullie fantastische muzikale bijdrage. Hartelijk dank!

Rudi
een jaar geleden

Dankjewel voor het mooi verzorgde optreden tijdens het Kerstfeest van onze vereniging gisteren.
Iedereen heeft er heel erg van genoten.

Siegmund Zasada
een jaar geleden

Met veel plezier heb ik kennis gemaakt met het zangduo.
Naast dat zij goed de kunst verstaan om het publiek met met hun prachtige stemmen in opperste stemming te brengen zijn het ook nog zeer sympathieke dames.
Ik heb echt genoten van hun optreden
op 10 december in Ospel.
Ze zijn absoluut een aanrader als U een
gezellige feestavond wil houden
Siegmund

Mia & Jos
een jaar geleden

Gewoon prachtig hoe jullie twee het kerstfeest van Samana Bree hebben opgeluisterd. Bedankt aan alle medewerkers!!!

Liesbeth Vaes
een jaar geleden

Gisteravond afscheid van mijn tante, zus van mijn moeder die jong overleden is. . Mooie muzikale omijsting weer. Doen jullie toch iedere keer weer goed. Het nummer mam, raakte een snaar. Ik heb mijn verdriet veel later een plaats kunnen geven, maar het nummer bracht me even terug in de tijd. Wat blijft is liefde en dat voelde ik bij dit nummer. Mooi. Dankjewel.

Romilda Hulspas-Wijen
een jaar geleden

Lieve Mieke & Petra, heel erg bedankt voor de prachtige muzikale begeleiding gisteravond bij het zusje van het afscheid van onze lieve collega. Het was mede dankzij jullie een onvergetelijke avond.
Lieve groetjes Laura, Hetty, Maud, Najet en Romilda

Agnes Schreurs
een jaar geleden

Dag Mieke,

Namens de familie wil ik jou en je dochter van harte danken
voor de prachtige muzikale omlijsting van de uitvaart van ons ma. Dankzij jullie werd het een heel persoonlijk en
onvergetelijk afscheid waar we de rest van ons leven heel zeker troostrijke herinneringen
aan zullen bewaren.
Iedereen heeft jullie de hemel in geprezen!
Jullie zijn een uiterst professioneel én passievol duo met de mooiste zangstemmen.

Duizendmaal dank, en tot ziens!
Agnes Schreurs en familie.

Olaf Korten
een jaar geleden

Leefbaarheid Stramproy stelt zich als doel de leefbaarheid binnen de gemeenschap van het dorp Stramproy te verhogen door activiteiten of projecten uit te voeren welke een bijdrage leveren aan het plezier of de leefbaarheid van de gemeenschap of van speciale doelgroepen binnen deze gemeenschap.

Mieke heeft een geweldig mooie bijdrage geleverd aan één van de activiteiten van het Winterprogramma voor minder mobiele ouderen van Stramproy. Deze groep heeft in Veuskeshoof te Stramproy enorm genoten van de muziekmiddag op 8 november van dit jaar. Er werd gedanst en de polonaise werd zelfs gelopen door de begeleiders. Top was het!

Mieke, enorm bedankt voor de mooie en dynamische bijdrage aan deze muziekmiddag!

Tot snel!
Olaf

Erwin Yzermans
een jaar geleden

Zeer mooie mis opgeluisterd met heel mooie zang vorige week.

René Schreurs
een jaar geleden

Met veel dank voor de warme, ontroerende en professionele begeleiding bij de uitvaartplechtigheid op 25/11 van ons ma. Jullie hebben er een aangrijpende en onvergetelijk afscheid van gemaakt.

Danny van Strien
een jaar geleden

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien

Loed Jacobs
een jaar geleden

De herdenking van o.a. mijn moeder op 01-11-2022 in Ververshof werd heel mooi en sereen opgeluisterd door deze dames...dank daarvoor.

Marco Van den heurik
een jaar geleden

Gisteren (21-10-2022) tijdens de uitvaart van onze lieve moeder die leed aan dementie, op een zeer emotionele manier genoten van jullie nieuwe nummer; ( as ich alles waat ich weit). We hebben dit nummer gebruikt tijdens de fotoserie van mam. Wat een ontzettend mooi nummer is dit zeg. Echt alles zit in dit mooie nieuwe liedje. Dank hiervoor, en ga verder met het maken van nog meer mooie liedjes.

Deel onze pagina & onze muziek