Een huiskameroptreden met live zang

Huiskamerconcerten, optredens en voorstellingen. Helemaal de nieuwe trend! Je eigen huiskamer als podium. Bij een huiskamerconcert komen wij live zingen in u woonkamer. Is het zomer, dan verplaatsen wij dit buiten / naar de tuin.De huiskamerconcerten zijn een doorslaand succes. Hun eigen energie, warmte en uitstraling die ze met charme uitstralen maakt iets los bij de mensen, het raakt de mensen en dat straalt terug naar het zangduo. “Dat maakt het zo mooi. Onze formule is zo simpel. Het is ook niet in geld uit drukken.

Ze kennen ook geen vaste tarieven voor hun optredens die zo divers zijn. Als ieder mens elke dag iets voor een ander zou doen dan zou de wereld er heel anders uitzien. Het hoeft maar iets kleins te zijn, ik noem als voorbeeld een welgemeend ‘hoe gaat het met je’ óf ‘wat fijn om je weer te zien’. De ander even laten weten dat hij of zij er mag zijn en gewoon zichzelf mag zijn.

Thuisoptreden met live zangeressen

Wij verzorgen een mooi intiem (akoestisch)programma voor in de woonkamer, of gewoon gezellig aan

de keukentafel, op de bank of juist op dat vertrouwde plekje in u relaxstoel. Het repertoire op maat gemaakt. Wij denken graag mee, zodat de middag of avond memorabel is.

Deel onze pagina & onze muziek: